Mercedes-Benz

Ekonomski naprijedak sa obnovljenim djelovima.

Mercedes-Benz fabrički obnovljeni turbo punjači

Jedan od proizvoda u našoj širokoj ponudi fabrički obnovljenih djelova je Mercedes-Benz obnovljeni turbo punjač. Možemo vam po niskoj cijeni ponuditi potpuno obnovljene turbo punjače sa sertifikatom kvaliteta – te u isto vrijeme garantovati visok kvalitet proizvoda.

Proces obnove polovnog Mercedes-Benz turbo punjača strogo je ispitan i uključuje nekoliko faza. Od potpunog rastavljanja komponente do čišćenja i vizuelnih, električnih te provjera dimenzija, sve je pažljivo ispitano. Ako dio ne zadovoljava naše standarde, on je obnovljen, popravljen ili zamjenjen novim djelom. Završno ispitivanje turbo punjača sprovodi se prema istim standardima koji se odnose i na nove djelove.

Sa Mercedes-Benz obnovljenim turbo punjačem možete iskoristiti naprijednu komponentu motora koja je podložna ekstremnim temperaturama, mehaničkim naprijezanjima i visokom pritisku. U odnosu na dizel motore bez turbo punjača, moderni motori sa Mercedes-Benz turbo punjačem u potpunosti iskorišćavaju energiju izduvnih gasova i time troše manje goriva. Možete li voziti štedljivije od ovoga?

Rado ćemo vam pružiti više informacija o turbo punjačima u našoj ponudi obnovljenih djelova i dati vam individualnu ponudu.