Mercedes-Benz

Ukratko o prednostima

Mercedes-Benz fabrički obnovljeni rezervni djelovi.

Kvalitet

Mercedes-Benz fabrički obnovljeni rezervni djelovi se obnavljaju u nekoliko koraka prema strogim specifikacijama: od potpunog rastavljanja na sastavne djelove, preko čišćenja i stručne obrade, sve do detaljnog pregleda. Svi potrošni djelovi se zamjenjuju novim. Svaki fabrički obnovljeni rezervni dio potom prolazi konačnu provjeru tokom koje mora zadovoljiti iste stroge standarde kao i novi djelovi iz serijske proizvodnje.

Individualnost

Bilo da vozite novi Mercedes-Benz ili neki stariji model, sa Mercedes-Benz fabrički obnovljenim rezervnim djelovima imate savršen izbor za Vaše vozilo.

Ekonomičnost

Upotrebom Mercedes-Benz fabrički obnovljenih rezervnih djelova i vraćanjem neispravnih potrošenih djelova, možete uštedeti do 50% u poređenju sa novim rezervnim djelom. S obzirom na atraktivnu razliku u cijeni, možete duže vremena voziti efikasnije.

Garancija    

Ono što važi za nove djelove važi i za fabrički obnovljene rezervne djelove – toliko su dobri da nam je zadovoljstvo što Vam dajemo iste uslove garancije kao i za nove djelove. Garancija pokriva funkcionalnu pouzdanost, radni vijek i učinak obnovljenih djelova.

Životna sredina

Mercedes-Benz fabrički obnovljeni rezervni djelovi su opcija koja je povoljna za okolinu: s obzirom da obnovljeni djelovi ne moraju u potpunosti biti zamjenjeni, oni zahtjevaju mnogo manje energije nego proizvodnja novog proizvoda.