Mercedes-Benz

Actros do 250 tona.

Prijevoz teških tereta na lakši način.

Novi Actros do 250 tona u prijevozu teških tereta postavlja standarde u pogledu komfora, snage vozila i fleksibilnosti. Na prvi pogled, pri svakoj vožnji a i dok stoji.

Novi Actros do 250 tona je razvijen i proizveden za prijevoz izuzetno  teških i velikih tereta. Ali to nije sve: uz kabine GigaSpace i BigSpace nudi upravo onu udobnost rada i boravka koja Vam je potrebna u prijevozu teških tereta.

Tehnologija koja održava objećanje.

Zahvaljujući snažnim, pouzdanim Euro VI motorima, automatizovanom mjenjaču Mercedes PowerShift 3 i Turbo Retarder spojnici, raspolaže snažnim, izuzetno izdržljivim pogonom koji pruža performanse koje zahtjevaju teški uslovi prijevoza tereta. A da biste tu izuzetnu snagu mogli pouzdano koristiti, novi Actros do 250 tona oprijemili smo izuzetno robusnom konstrukcijom šasije i oslanjanjem koje dostupnu snagu precizno prenosi na put i u slučaju maksimalne opterećenosti.

Maksimalna fleksibilnost i optimalna operativna orijentacija osigurava se širokom paletom raspoložive opreme i modela, koja nudi savršeno konfigurisano vozilo za skoro svaku primjenu.