Mercedes-Benz

C-Klasa Cabriolet.

Uzbudljive linije i mišićava površina C-Klase Cabriolet svjedoče o stilu od kog zastaje dah. Nadmašuje ga samo doživljaj u vožnji. Da biste to doživjeli, spustite potpuno automatski platneni krov i osjetite beskrajan užitak u vožnji u pravom smislu riječi.  

Za sve koji ne poznaju granice.

C-Klasa Cabriolet produžava sezonu kabrioleta na cijelu godinu što može zahvaliti jedinstvenoj udobnosti vožnje sa spuštenim krovom i elementima dodatne opreme kao što su zagrijevanje vazduha oko glave AIRSCARF, pregrada za zaštitu od vjetra AIRCAP i koža koja reflektuje sunčevu svjetlost. 

Spoljašnjost – uzbudljivo sportska. Stilski samopouzdana, na opušten način.

C-Klasa Cabriolet pozitivno zrači ubrzanjem: prednja maska u obliku dijamanta predstavlja ekskluzivni izraz savršene dinamike vožnje. Prepoznatljive dizajnerske linije na poklopcu motora pokazuju samo u jednom smjeru: ka naprijed. Ka velikim usisnicima za vazduh, prema privlačnim LED High Performance prednjim svjetlima i do istaknute prednje maske, koja samouvjereno ističe dizajn automobila.

Nema lošeg vremena. Tu je AIRSCARF.

Sa ovim sistemom grijanja u visini vrata putnika, vožnja sa spuštenim krovom predstavlja užitak, čak i kada je spoljašnja  temperatura niska. Ventilacioni otvori u naslonima za glavu pružaju osjećaj udobnosti.

AIRCAP – više udobnosti, manje vjetra.

Još jedan element revolucije u vožnji sa spuštenim krovom: takozvani AIRCAP je jedinstvena automatska zaštita od vjetra koja značajno smanjuje strujanje vazduha oko vozača, suvozača ali i putnika na zadnjem sjedištu.

Unutrašnjost – prostor za sportski-moderan stil života.

Unutrašnjost kao pozivnica: uđite, duboko udahnite i osjetite slobodu. Sportska sjedišta sa integralnim izgledom, niski položaj sjedenja i čistokrvno iskustvo svježeg vazduha, unaprijeđuju emocionalnu privlačnost i intenzitet iz kilometra u kilometar. Pažljivo usklađeni materijali i boje odišu sportskim stilom života.

Cabriolet sa akustičnom udobnošću coupea.

U DNK svakog Mercedesovog modela zapisano je da mora pružiti najviši mogući nivo udobnosti. U kabrioletu to iznad svega znači sljedeće: slušnu udobnost koja odgovara udobnosti zatvorenih vozila.

4MATIC pogon na sve točkove

Užitak u vožnji: bez ograničenja: opciono dostupni 4MATIC pogon na sve točkove za Cabriolet može vam pružiti iskustvo dinamične vožnje pri svakoj vrsti vremena.

Mercedes-AMG

Snaga dobija novi oblik. Sa AMG prednjim donjim spojlerom sa dizajnom A-krila i mišićavim zadnjim krajem, takođe predstavljaju vizuelnu pretpostavku visokih performansi: Mercedes-AMG C 43 4MATIC Cabriolet, Mercedes-AMG C 63 Cabriolet i S-Model.