Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Originalni djelovi, oprema i gume

Kvalitet je najbolji materijal.

Zadržite pouzdani, dugotrajni kvalitet Vašeg Mercedesa sa originalnim djelovima i opremom iz Mercedes-Benz-a. Naravno, garancija proizvođača takođe se odnosi na Mercedes-Benz originalne obnovljene i polovne djelove.

Mercedes-Benz Originalni djelovi.

Originalni djelovi visokog kvaliteta – sigurni, trajni i ekonomični. Kako biste osigurali da Vaš Mercedes ostane pravi Mercedes u svakom pogledu.

Mercedes-Benz fabrički obnovljeni rezervni djelovi

Pouzdani, ekološki prihvatljivi i povoljni: platićete 50% manje za Mercedes-Benz fabrički obnovljene djelove – uz podršku iste  Mercedes-Benz fabričke garancije kao i za originalni novi dio.

Mercedes-Benz originalno motorno ulje.

Ulje koje je razvijeno za Mercedesova vozila koje je rezultat višegodišnjeg  iskustva i znanja. Zahvaljujući izuzetnim karakteristikama, Mercedes-Benz originalno motorno ulje savršeno odgovara motoru u Vašem vozilu.

Gume i kombinacije guma i naplataka.

Kako bismo zadovoljili Vašu želju za individualnošću, Mercedes-Benz nudi široki spektar guma i točkova za bilo koju potrebu.

Originalni proizvodi za zaštitu.

Zaštita od vjetra i vremenskih prilika. Redovna upotreba Mercedes-Benz proizvoda za zaštitu čuva i štiti visoko kvalitetne materijale Vašeg Mercedesa.